Office Manager

En ben jij al toe aan de volgende stap binnen je carrière van Office Manager?

StackState is een veelbelovende en snelgroeiende startup uit Utrecht. We ontwikkelen een innovatief softwareproduct voor IT-afdelingen voor grote telecomproviders, banken, e-commerce organisaties en andere wereldwijde spelers. StackState is in 2015 gestart door twee fanatieke ontwikkelaars en is in drie jaar tijd gegroeid naar een volledig team van 30 gedreven professionals.

Bij een snelgroeiend productbedrijf en in de startup fase, is een sterk en verbonden team belangrijk. Als spin in het web houd jij je oren en ogen open en bouw je mee aan het geluk en succes van ons bedrijf en onze medewerkers.

Office Management

Jij vormt de spil binnen deze startup en je acteert en faciliteert als een professional. En je bent verantwoordelijk voor een takenpakket, dat op zowel organisatorisch als administratief vlak, verdeeld is over onze locaties in Utrecht en Hilversum.

Office Manager
40 uur ft

Een indruk van je takenpakket
 • Je ondersteunt Sales, Marketing, Development en de Backoffice (Finance, HR, Facilities).
 • Het coördineren van agenda’s, het maken van afspraken (intern/extern), ondersteuning hiring, bestellingen (boeken, office supplies, catering), travel, visa trajecten, vervoer en verblijf). En je organiseert (team) evenementen.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationele takenpakket, het opstarten (of afsluiten) van ons kantoor en bereid bijzondere momenten voor, zoals verjaardagen van collega’s. En relaties, kandidaten en leveranciers kunnen rekenen op een gastvrij ontvangst.
 • Je bent het aanspreekpunt en je ondersteunt onze nieuwe (vnl. buitenlandse) collega’s tijdens het onboarden.
 • StackState BV maakt onderdeel uit van Xebia en je werkt aan het optimaliseren van deze samenwerking, alsook met de aan Xebia gelieerde bv’s.
Wat wij vragen

Deze uitdagende en dynamische functie vraagt om een kritische en proactieve houding, sterke communicatieve vaardigheden, oog voor details en je ‘zit’ bovenop het nieuws.

Daarnaast:

 • Hbo-niveau aangevuld met een opleiding als Office Assistent/Manager.
 • Je ‘can do’ mentaliteit wordt aangevuld met het vermogen acties te kunnen
  prioriteren. Klantafspraken staan bovenaan jouw actielijst en je houdt gelijktijdig alle ‘ballen’ in de lucht.
 • Je dienstverlenende instelling, is niet iets wat je doet, maar maakt deel uit van wat je bent.
 • Je flexibiliteit sluit naadloos aan binnen onze wendbare en internationale omgeving.
  En je bent in staat om te kunnen schakelen binnen verschillende tijdzones.
 • Je ziet het werk, voelt je verantwoordelijk, neemt het initiatief en weet het altijd te
  regelen. En je werkt vanuit een sterk ontwikkeld kwaliteitsbesef.
 • Gezien de internationale omgeving is een goede beheersing van Engels- in woord en geschrift- een must.
Secundaire arbeidsvoorwaarden

arbeidsvoorwaardenpakket met ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze inspirerende en ambitieuze omgeving.

Heb jij een 3 tot 5-jarige werkervaring, dan doen wij jou op basis van leeftijd en werkervaring een passend salarisvoorstel.

StackState is groot geworden onder de vleugels van Xebia Group in Hilversum. Een consultancy organisatie met meer dan 1.000 medewerkers in o.a. Nederland, Frankrijk en India. Bij het verder ontwikkelen van StackState hoort een zeer gedreven en internationale sales & marketingcultuur waarbij de samenwerking met Xebia Group dagelijks wordt opgezocht.

“Quality without Compromise”

Bij StackState ben je onderdeel van een energieke startup waarbij je ruimte krijgt voor eigen initiatief en ondernemerschap.
En allemaal zijn we ondernemende, creatieve professionals met de missie Autoriteit en op eigenwijze verantwoordelijk voor realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Naast een informele, maar hardwerkende cultuur organiseren we met regelmaat inspirerende activiteiten zoals borrels, kennisdeling sessies en teamuitjes.

Interesse?

We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Stuur je CV naar mvanlimburgstirum@xebia.com of laat je gegevens achter op deze pagina. Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Mireille van Limburg Stirum – mobiel 06-26314614.

Voor meer informatie over Xebia, bezoek www.xebia.com/careers.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor deze functie